Bærtærter med chokoladeganache
Jeg bliver gang på gang imponeret over kagerne fra Anne au chocolat og Maja Vase, de smager SKØNT og er ikke særlig svære at lave! Denne gang har jeg lavet Annes hindbærtærter med hvid chokoladeganache. Hendes opskrift på 5 små tærter passer fint med min lange tærteform.
Lille tærte pyntet fint med Valrhona hvide chokoladeperler, frysetørrede hindbær og revet hvid chokolade.
Efter at have smagt den hvide hindbærdrøm, fik jeg ideen til en brombær/mælkechokolade version, og den var bare super god. Brombærversionen er pyntet med Valrhona chokoladeperler, revet chokolade og skovbær knas fra Odense Marcipan
Jeg ville egentlig gerne have haft disse Dulcey chokoladeperler til min brombærtærte, men blev lidt nærig i forhold til portoen,så i stedet var jeg i Føtex, hvor jeg købte den fine dust fra Mill & Mortar, og så brugte jeg de hvide perler i en farvet version – jeg er vild med resultatet! De smukke mørkerøde perler skinner og er bare helt fantastiske.
– Dette indlæg indeholder affiliate links