Boganmeldelse – Creative Soul Mandala

Boganmeldelse – Creative Soul Mandala

6. oktober 2024 0 Af Kreative Pips

Jeg har leget med bogen “Creative Soul Mandala” af Eva Ehler.

Bogen “Creative Soul Mandala” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Creative Soul Mandala
Forfatter: Eva Ehler
Udgivelsesdato: 20. november 2023
Forlag: Himmelheltene

Fra bogens bagside læses:
Kære kreative sjæl. Mit håb med disse håndtegnede mandalaer er at inspirere dig til at være din egen lille rebel. Bryd reglerne for, hvad ’perfekt’ betyder, og lad din indre kreativitet strømme frit. Du er intet mindre end uperfekt perfekt, præcis som naturen. Her er intet fuldstændigt symmetrisk, og alligevel forekommer naturens former os harmoniske og i balance. Har du en kreativ blokering? Eller føler du dig måske stresset og har brug for en pause? Find flow og arbejd effektfuldt med affirmationer, så du kan overkomme eventuelle kreative blokeringer og blive tanketryllekunstner. Måske har du bare lyst til at farvelægge mandalaer? Tag dine farver frem! Posca tuscher, glimmerfarver, neontuscher, farveblyanter – her er plads til at farvelægge med lige de farver, du har lyst til.

Min anmeldelse

Jeg er ikke særlig god til at sidde stille og slappe af. Jeg skal helst have noget i hænderne, og allerhelst noget som bliver til noget. Altså sytøj eller noget papirklip, som kan blive til et kort, pynt eller lignende. Derfor har det også været en test for mig at sidde stille og farvelægge udelukkende med det formål at farvelægge. Men med flere omgange af stress, er det HELT sikkert noget jeg skal øve mig på. Og hvad er så bedre end at have nogle smukke og virkelig autentiske mandala tegninger at farvelægge?

Samtidig mangler jeg noget kreativt, som jeg kan tage med på camping (altså engang til foråret – vores tur i september var liiiige kold nok med 12 grader om morgenen). Og der tænker jeg at denne fine bog er nem at tage med sammen med en håndfuld tusser.

Så elsker du at farvelægge smukke og autentiske mandalas, kan jeg varmt anbefale Creative Soul Mandala. Evas smukke bog kan bl.a. købes her (Reklamelink).

Hvis du mangler at bestemme dig for, hvilken bog du skal læse i efteråret, kan du dykke ned i mine mange anmeldelser lige her. Jeg har flere bøger liggende klar til læsning og anmeldelse, så jeg kan love der kommer flere anmeldelser den kommende tid.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram