Grape-macaron
Bundene (ca. 36 stk – 18 færdige macarons)
65 g afskallede mandler
1,5 past. æggehvide (1 bæger)
113 g flormelis
38 g sukker
Wilton pastafarve Orange
Jeg følger Majas vejledning, men tilsætter pastafarven til æggehviderne, når de er pisket næsten færdigt, og så i den sidste piskning bliver farven fint fordelt.
Ganache
150g hvid chokolade
7,5 spsk piskefløde
Revet skal fra ca. 3/8 pink grape
Et lille skvat grapesaft
Wilton pastafarve Orange
Wilton pastafarve Rød
Jeg finhakker chokoladen og kommer den i en skål sammen med grapesaft og -skal. Fløden opvarmes på komfur sammen med pastafarven. Min fløde så nærmest lyserød ud i aftenbelysningen, men det endte med den meste perfekte orange-røde ganache (chokoladen er jo gul). Den varme fløde hældes over chokoladen, lad den stå lidt før ganachen røres glat. Hældes på sprøjtepose og afkøles til en fastere konsistens, inden den sprøjtes mellem bundene 🙂
Denne gang fik macaronbundene “fødder”, og jeg er godt tilfreds med det færdige resultat, selvom de ikke ser ud som professionelle bageres 🙂
God appetit 🙂
– Dette indlæg indeholder affiliate links
fødder ???? mums de lyder lækre,.. også med fødder
Ja det hedder det 😛
De ser bare SÅ lækre ud! Nu er jeg nødt til at hente kagedåsen ude i køkkenet – jeg er blevet lækkersulten! Hehehe…
Haha, så kommer jeg at der var noget i kagedåsen? 🙂