Brownie med hvid chokoladeglasur
Min kollega har lavet denne opskrift på en lækker klæbrig brownie 😉
Pisk 4 æg og 300 g sukker til en luftig masse. Vend 100 g mel, 2 tsk vanillesukker og 1 tsk bagepulver i dejen. Vend 3 spsk kakaopulver og 2 spsk chokoladepulver (O’boy, nesquick eller lign.) i dejen. Rør 250 g smeltet smør forsigtigt i dejen. Vend forsigtigt 200 g hakket mørk chokolade (helst 70% eller over) og riv appelsinskræl ned i dejen (mængde alt efter egen smag).
Fordel dejen i en smurt form/bradepande og bag i forvarmet ovn 170 grader i ca 30-35 min.
Når kagen er afkølet, laves glasuren:
100 g hvis chokolade smeltes. Der tilsættes flormelis og appelsinsaft, indtil konsistensen er tilpas. Smøres på kagen, som drysses med hakkede hasselnødder.